Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Soak-Off LED alusgeeli helposti poistettaviin kynsiin
Tiedot
+
Haluat parantaa luonnolliset kynnet tai vain erityistä juhlavuutta mallinnettu tekokynnet? Meidän NDED soak-off erinomainen LED pohjamaali geeli sopii tähän. Tämä ainutlaatuinen LED-geeli voidaan meidän soak off Ratkaisin vaivattomasti palannut kynsi poistettiin, jota ilman sinun on tiedosto kuten on perinteinen kynsien geelit. Matot kynnet kevyesti, puskuri, kunnes ei ole kiiltävä työtä nähdä enemmän. Vapauttaa heidät hakemuksen ja kosmetiikan harjalla ja Puhdista siivooja jälkeen. Levitä primer, joka takaa parannetun tarttuvuus UV-LED-geeli ja luonnonkynnen välillä. Sitten malli ohut LED liota off geeli primer. Vinkki: Hoitaa kynnet yksilöllisesti ja jättää suoraan jäljessä anoa noin 15 sekuntia kuivua joka naulata. Sitten voit luoda kaikki sormet yhteen enintään kaksi minuuttia UV-valossa. Toimi suoraan, meidän NDED soak-off LED geelit poistamatta hiki kerros. Vasta viime geeli soveltaessaan poistat sen. Seuraa ohjeita saada hyvin kiiltoa kynnet. Meidän laadukkaat NDED soak off kynsien geeli saatavilla UV-geelit ja Värigeelit eri vaihtelevia määriä. Haluat vahvistaa kynsiä niin lyhyt tai malli tekokynnet, tämä geeli, joka on luotu. Nyt myös tavallinen UV-laitteiden kanssa ja käyttää LED-valo kuivatuksen yksiköt voidaan!
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8235
Yhteenveto
5
14
4
3
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen