Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Kaikkeen sopiva : Soak-Off 1-vaihegeeli, geelitekniikan kaikkiin vaiheisiin
Tiedot
+
1 Vaihe geeli on NDED soak-off johti universal geeli. Se on mukava käsitellä ja toimii sujuvasti itsenäisesti. Tämä tuote on loistava, ja kuten muut UV ja väri gels täydellinen mallinnus välttämätön. Liota off geelit ovat irrotettavia ja ei lataa jätettävä niin. Täällä olet löytänyt geeli kaikissa vaiheissa. Tarvitset lisää ei primer, pakkaamista tai sealing sinetöintigeeli. Hieman karkea kynnet ja rasvaa hyvin. Levitä kerros soak-off 1 vaihe-rakentaja geeli ja kovettua kaksi minuuttia. Voit mallintaa C-käyrä samassa geelissä suoraan porttiin. Älä unohda vaikeuksia kaksi minuuttia. Lopuksi geeli kerrokset jälleen suljettu meidän geelillä kaikissa vaiheissa ja myös parantaa. Nyt paistaa kynnet uuden ilmeen. Voit myös nopeasti poistaa nämä geelit. Karkea pinta helposti, jätä mukaan työn erityinen soak-off geeli ratkaisussa ja työnnä jäljellä geeliä rosewood puikoilla Nail. Potilas sopiva, on tuskin. Luonnollisen kynnen väitetään seurauksena vähemmän ja heilahdus kesken mallin tuottamiin ja luonnon kynnet on aivan herkkäuskoinen ja rehti. Olemme järjestetty meidän pakkaus options tarpeisiisi. Valitse sopiva määrä ja toimittaa erityinen tuote yrityksestämme. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4
Yhteenveto
5
19
4
22
3
2
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen