Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
NDED 3 in 1 Vaihegeeli Soak Off Gel UV LED Geelit 1 Vaihe Geelikynnet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

1 Vaihe geeli on NDED 3 in 1 vaihegeeli soak off UV LED geelit 1 vaihe geelikynnet johti universal geeli. Se on mukava käsitellä ja toimii sujuvasti itsenäisesti. Tämä tuote on loistava, ja kuten muut UV ja väri gels täydellinen mallinnus välttämätön. Liota off geelit ovat irrotettavia ja ei lataa jätettävä niin. Täällä olet löytänyt geeli kaikissa vaiheissa. Tarvitset lisää ei primer, pakkaamista tai sealing sinetöintigeeli. Hieman karkea kynnet ja rasvaa hyvin. Levitä kerros soak-off 1 vaihe-rakentaja geeli ja kovettua kaksi minuuttia. Voit mallintaa C-käyrä samassa geelissä suoraan porttiin. Älä unohda vaikeuksia kaksi minuuttia. Lopuksi geeli kerrokset jälleen suljettu meidän geelillä kaikissa vaiheissa ja myös parantaa. Nyt paistaa kynnet uuden ilmeen. Voit myös nopeasti poistaa nämä geelit. Karkea pinta helposti, jätä mukaan työn erityinen soak-off geeli ratkaisussa ja työnnä jäljellä geeliä rosewood puikoilla Nail. Potilas sopiva, on tuskin. Luonnollisen kynnen väitetään seurauksena vähemmän ja heilahdus kesken mallin tuottamiin ja luonnon kynnet on aivan herkkäuskoinen ja rehti. Olemme järjestetty meidän pakkaus options tarpeisiisi. Valitse sopiva määrä ja toimittaa erityinen tuote yrityksestämme. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4
Yhteenveto
5
19
4
22
3
2
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen