Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Rakennegeeli
NDED-rakennegeeli geelikynsien tekoon
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kynnet, on käytössä niin kutsuttu Rakentaja geeli UV-geelit ja väri geeli sarjan eteerinen. Avulla NDED rakenne geeli säilyttää luonnollisen kynnen ja vahvistaa, sekä C-käyrä ihanan mallin. sai sen kautta yksinkertainen mutta tehokas käsittely ja ominaisuuksia paras Pito-ominaisuudet. Meidän rakennegeeli vastaa eniten eurooppalaista Kosmetiikka standardeja ja palovammoja, kun ei sovelleta luonnollisen kynnen tai Nagelhaut.Nachdem parantaa pohjamaalaus geeli tai Primer soveltaa oli rakennus-geeliä käytetään. Sukellus harja avokätisesti upokkaaseen ja ottaa jotain suurempaa Määrä viskoosi rakenne geeli harjalla hiukset. Set nyt keskellä kynsien ja jakelua geeli valmis pinta. Ajattele myös kynsien kärki vaippa. On huomattava, että siirtyminen geeli korkein kohta välissä luonnonkynnen ja kärki. Kovettuminen on 1,5-3 Minuutteja laite. Erillinen tasoitusta antaa sinulle harmittaa tiedostoja säästää. Käyttää keskipitkällä viskositeetin rakennegeeli Helposti työskennellä aloittelijoille ja ammattilaisille. Valitse meidän Menossa UV-Assembly geelit välillä eri sävyjä ja valita paras Studio laatu. Sovitettu NDED-sarjan tuotteita. Ennen käyttöä, ota Sekoita.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5781
Yhteenveto
5
196
4
91
3
10
2
2
1
3

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen