Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Rakennegeeli
Lasikuitu Rakentaminen geeli hauras & eingrissene luonnonkynnet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Haluatte pitkään kestävät ja ohuet kynnet? Vaikka kyntenne ovat ongelmakynnet? Se ei tule olemaan ongelma mikäli käytätte Lasikuiturakennegeeliä. Valmistelkaa kynnet kuten normaalisti. Työntäkää kynsinauha taakse ja poistakaa vanhat kynnet. Seuraavaksi levitätte kynsille primeria, jota seuraa Lasikuitualusgeeli. Antakaa tämän kovettua. Nyt voitte käyttää Lasikuiturakennegeeli –tuotetta puhdistamattomille kynsipinnoille. Tehkää kynnet haluamiksenne ja kovettakaa geeli. Kiitos hunaja-efektin, on geelin käyttö helppoa. Se siloittuu itsestään. Näin voitte luoda ohuet kynnet, joilla on erittäin luja kiinnitys kynsille. Käyttämällä lasikuitugeelejä, ehkäisette geelin irtoamista.
Näiden geelien käyttö ei ole rajattu vain rakennekynsille, vaan voitte mainiosti käyttää niitä myös luonnonkynsien kanssa. Kiitos hyvän kiinnittyvyyden, ne sopivat kaikille kynsityypeille. Ei väliä ovatko kyntenne helposti murtuvat, vai vaikkapa helposti rasvoittuvat. Ongelmakynsille ovat lasikuitugeelit mitä erinomaisin vaihtoehto.

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8
Yhteenveto
5
31
4
6
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen