Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Rakennegeeli
American Line -rakennegeeli geelikynsille
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

American line rakennegeeli mallinnettu lomakkeen täysin C käyrä, josta on kaunis luonnollisuutta kynnet. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ensinnäkin pilaamaan sinun luonnolliset kynnet hieno tiedosto. Ei ole kiiltävä työtä tietää enemmän kynsien kilpi, sovi ja liimaa että. Sitten hioa muoto ja pituus vinkkejä ja säädä luonnollinen siirtyminen keinotekoinen kynsien. Sekoita hyvin, geeli ennen hakemista. Nyt rakennuksen ensimmäinen kerros geeli American line-sarjan ja sitten kovettua UV-lamppu. Se on saatavilla, alkuperäinen Studio lasi kontti, 15 ml kapasiteetin ja kolme eri värivaihtoehtoa ja viskositeetit. Valitse suosikkisi geeli välillä vaaleanpunainen/Milky vaaleanpunainen/Tyhjennä tai poista standard, keskipitkällä tai paksu viskositeetti. Se kuuluu UV-geelit ja väri Gelen, jotka ovat tutkimuksen kärjessä. Luottaa monta vuotta taitotiedon ja tilata uskomattoman halpaa tuotetta. Sinua ilahduttaa erittäin hyvälaatuisia.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3571
Yhteenveto
5
6
4
7
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen