Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Pohjageeli
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
nded Lasikuitualusgeeli
Tiedot
+
Olette varmasti törmänneet ongelmaan geelin kiinnittymisen kanssa. Kynnet eivät kestä kauaa ennenkuin ne irtoavat, geeli nuosee kynnen pinnalta tai kynsi murtuu.
Haluatte kuitenkin kauniit ja kestävät kynnet, vaikka kynnet ovatkin ongelmaiset? Käyttämällä nded Lasikuitualusgeeli, voitte ehkäistä tätä ongelmaa ja siirtää sen kauas tulevaisuuteen. Valmistelkaa yksinkertaisesti kynnet kuten tavallisesti. Levittäkää kysille primeria, ja seuraavana vaiheena Lasikuitualusgeeli. Kovettakaa tämä kerros. Nyt voitte jatkaa kynsien muotoilemista kuten normaalisti. Lasikuitugeeli sisältää lasikuitupartikkeleita. Ne tekevät geelistä poikkeuksellisen vahvan, säilyttäen samalla sen elastisuuden. Tämän elastisuuden ansiosta lasikuitugeeli-kynnet kestävät pidempään ilman ongelmia kiinnittymisen kanssa.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.75
Yhteenveto
5
6
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen