Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Pohjageeli
NDED-alusgeeli geelikynsien tekoon
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Voit valita kaksi eri versiota ammattikäyttöön kynsien mallinnus geelillä. Ammatillinen, laadukkaampia versio on pohja, kertyminen ja sealing sinetöintigeeli mallinnettu. Eli kolme eri purkit geeli niiden sisältöä. Jos valitset vaihe geeli mallinnus 3, NDED pohjamaalaus geeli ilman happoa lisäämällä on juuri oikea UV-liima geeli kynnet täydellinen alku. Aloita kynsien matot luonnolliset kynnet. Sovi kärki seuraava askel ja liimaa se kynsi erityistä liimalla luonnon naulata. Leikkaa ja muotoja Vihje halutulla etkä tiedoston luonnollinen siirtyminen kynsien tasainen. Käytä sidosaine, joka on saman valmistajan pohjamaalaus geeli ja käyttää sitä vain luonnon naulata. Kirjoita pohjamaalaus geeli geeli harjalla naulata ja anna sen kovettua. Ole varovainen, että yksikään kynsinauhoja saa. Mutta jos olet puhdas reuna oranssi puusta kiinni. Tämä geeli kerros lisää merkittävästi kynsien ja rakennuksen geeli pitoa ja se kuuluu päälle UV-geelit ja Värigeelit, joka sopii erinomaisesti ongelma kynnet. Älä epäröi ja turvata Tämä laadukas Pohjageeli pieni hinta. Kaikki NDED geelit ovat jopa lajikkeiden lisäämättä happo ja siksi sopivat allergikoille.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
94
4
34
3
2
2
1
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen