Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit
Merenneito pigmentti - kynnet hienoin kimallusefektein
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Merenneito pigmentin käyttö on kuin lasten leikkiä, mutta ennen kuin se levitetään kynsiin, kynnet on kuitenkin valmisteltava vaadittavalla tavalla. Yleisesti hiukkasten alle vaaditaan pohjaksi estokerroksen sisältävä värigeeli sekä päällyslakaksi viimeistelygeeli, joka saa kynsienmuotoilun pysymään pitkään kauniina.

 

Valittu värigeeli levitetään muotoillulle kynnelle ja kovetetaan UV-lampulla valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tärkeää on, että kynnessä on kovettamisen jälkeen estokerros. Se toimii pohjana pigmentille. Levittämiseen soveltuu ihanteellisesti Pro Pusher -työkalu, jolla merenneito pigmentti levitetään kynteen annostellen. Ylimääräiset väripigmentit valuvat kynnen alle sijoitettavalle paperinpalalle. Ne voidaan käyttää uudelleen. Lopuksi väripigmentit hierotaan kiinni estokerrokseen. Tämä onnistuu parhaiten sormella tai kumisiveltimellä. Kertakäyttökäsineet estävät sormien likaantumisen ja kosketusallergian synnyn. Kun tulos on haluamasi ja kynsi tuntuu sileältä ja pehmeältä, pigmenttikerros viimeistellään päällyslakalla – upeasti kiiltävät ja kestävät geelikynnet ovat nyt valmiit ja ihastuttava merenneito-efekti saa katseet kääntymään.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
Yhteenveto
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen