Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / LED geelit
Cool geeli ilman lämpöä kehittäminen nded
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Haluat kauniit kädet, pitkä ja hyvässä kunnossa Kynnet? Kynnet eivät ole mutta koska heti, kun ne sormenpäästä päässeet, rikkoa, siru tai peruuttaa. Ja sitten Tule geeli on niin kauhean kuuma, jos se on UV-lampun tai LED laitteen kovettuu. Mutta määräaikaan on nyt! UV geeli Värigeelit voivat yhdessä Loihtia kaunein malli kerrokset ja kynsien taiteen luomuksia. Tarjoamme sinulle nyt myös LED geeli, joka on pelko ei lämpöä kehitystä. NDED cool UV geeli ilman lämpöä kehitystä kehitetty huomattavasti vähemmän lämpöä kuin muut geelit ja sopii myös LED-valo kuivatuksen yksiköt.Kun LED-lampun alla geeli on kovettunut, se näyttää tylsää, tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Meidän soak-off tiivistys geeli tai Gelpolish saat hieno pintamaalia päättymään kynnellä. Tai kiillotus kynsien lopussa vain kiillotus lohko korkea kiilto. Kiitos meille viileä geelit on enää kaunis Rakennekynsien joutumatta pelkäämään kuivatuksen lämpöä. Olet tämä Geeli rakkautta ja olla hämmästynyt. Se voi käsitellä helposti ja täyttää asiakkaiden toiveet. Koska sen korkea laatu vierailuelämyksen Toivomisen varaa. Se sopii jopa vaikeaa tai ns ongelma kynnet ovat erinomaisia kautta hänen täydellinen pito. Koska se on jopa sileän liikkuu, se loihtii kiilto mallintaminen. Voit vakuuttaa itsesi tuotteista korkealaatuisia. Kaikki kuuluvat korkeat vaatimukset Eurooppalaiset standardit ja ovat kärjessä LED UV-geeli tutkimuksen valmistettu. Olet tuotteitamme ja Jäädytysgeeli rakkautta, eikä mitään halua käyttää muita. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.6707
Yhteenveto
5
59
4
20
3
2
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen