Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Geelilakat
NAIL-EON-geelilakka, Highlights Limited Edition
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Meidän NAIL-EON geeli Puolan korostetaan myös tunnetaan Gelish, geeli takki, UV-kynsilakat tai UV-lakka Toimitamme erityisesti värikäs ja ilmeikäs geeli-lakka, joka on uskomattoman kauniita kynsien malli kerrokset voidaan luoda. Nämä ovat värikkäiden geeli Puolan on viisasta, jos naulata mallin kerrokset geeli perusteella Haluatko luoda, mutta luopua pitkän kulumisen gel ja harjalla Haluta. Geelillä Puolan Geeli-lakka on UV-geelin avulla harja suoraan soveltaa pullosta. Geeli Puolan Maali on kuin tavanomaisen kynsilakka ja soveltaa sitten kuten UV geeli kuivatuksen UV-valossa. Geeli lakat ovat jonkin aikaa on hyvin suosittu, koska ne ovat mukavat. Tilaa On luotava geeli lakka kynsien malli kerrokset, kynnet kuten tavallista ensin puhdistettava ja kuuluva. Seuraavassa vaiheessa kynnet ovat roughened aloittaminen kynnet. Geeli-lakka on perinteiset UV-geelit, harjalla soveltaa ovat yhteensopivia ja ihanteellisesti yhdistetty. Sinun täytyy toimia ei vain geeli maalilla, mutta voi myös Kuten kaikki tietävät käyttämällä UV geeli. Olla luova ja anna sinun Imagination vapaat kädet. Meillä laadukkaita ainesosia tämä maali prosesseja siten, että voit olla varma, saada laatutuote, Miten he käyttävät meitä. Se on light cured kynsilakka, joka kovettuu UV yksikkö ja kuivatuksen yksikkö LED-valo!

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.1667
Yhteenveto
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen