Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Euro-Line
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Euro-Line-alusgeeli
Tiedot
+
Euro-Line liima-geeli on erityisesti suunniteltu geeli kynsi kosmetiikka seuraavan erittäin parantaa pito välisen luonnollisen kynnen ja käyttää UV geeli ja väri geeli. Muita työkaluja, kuten sellaisenaan sidosaineena ja Primer ovat kuitenkin vakuuttavia tuloksia. Erityisesti naisia, jotka usein kamppailemaan remontoitu mallinnus materiaalit, Euro-Line, tuote on todellinen siunaus. Huoltajuus ongelmat ovat niin yksinkertaisesti vähentää, mutta tehokas. Voit käyttää sitä juuri sovellettu Kynsitipit myös. Voimme kertoa edes toinen myönteinen piirre: korkeatasoinen pohjamaali geeli sopii allergikoille. Tämä on tärkeä ominaisuus, jos 100 prosenttia haluaisi varmistaa, että käsittely liimaus geeli herkät ihmiset jättää kysymyksiä. Kaikkien kynsien tyyppejä meidän Profi geeli, ohut viskositeetti voi muokata. Sovellus toimii parhaiten, jos olet nopea ja taloudellinen täällä. Varmista, että tulet liian lähellä liottaa harjalla, kynsien reunalla. Pinta ulottuu automaattisesti sileä (hunaja vaikutus), minimoida aivan alusta lähtien olla suoritettuaan myöhemmin hakemuksen. Saat korkealaatuisia suoraan valmistajalta, kuten tavallista. Ammatillinen tuotteemme on hyvin varustettu elää luova unelmansa. Älä epäröi ja Pistemäärä merkkituotteita online-myymälästämme.
Mitat
+
0.062 Metriä (m)
0.061 Metriä (m)
0.042 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4286
Yhteenveto
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen