Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Wetlook metallivärigeeli tummanpunainen - ilman tahmeaa kerrosta
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kun käytössä on nded Wetlook metallivärigeeli - ilman tahmeaa kerrosta uudenlaisella koostumuksella, geelimuotoilussa tavallista tahmeaa kerrosta ei muodostu. Kynsien muotoiluun käytettävä aika lyhenee, kun usein aikaa vievää puhdistusaineella ja sellulapuilla poistoa ei tarvita. Huippukiiltävä värigeeli ei tarvitse lisäviimeistelyä. Kynnet on helppo muotoilla nopeasti ja ammattimaisesti.

nded wetlook värigeeli erityiseen nail art -muotoiluun yhdistää monia etuja, jotka tekevät kynsien geelimuotoilusta täydellisen. Jo yksi ainoa kerros synnyttää intensiivisiä väriefektejä; geeliä ei tarvitse sekoittaa ennen levittämistä sen erityisen koostumuksen ansiosta. Koska värigeeli ei tarvitse tahmeaa kerrosta, viimeistelyvaihe päällyslakalla tai kirkasvärilakalla jää pois, pinta on huippukiiltävä ja samanaikaisesti naarmuuntumaton. nded Wetlook metallivärigeeli - ilman tahmeaa kerrosta kovetetaan tavalliseen tapaan UV-lampun alla.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen