Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
nded värigeelit lasiefekti - näyttävät lasimaiset kynnet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

nded värigeelit lasiefekti -geeleillä saat aikaan erilaisia jännittäviä efektejä kynsiä muotoillessasi. UV-geeliä käytetään samalla tavoin kuin muitakin geelejä ja se loihtii kynteen läpikuultavan ja upeasti kiiltävän kerroksen juuri haluamassasi värisävyssä.

Lasigeeli levitetään hyvin valmisteltuun kynteen ja sitä voidaan käyttää niin Full Cover -muotoilussa kuin pienempien värikorostusten luomisessakin. Pohjustukseen käytetään aluslakkaa, keskijuokseva geeli levitetään muotoiltuun ja puhdistettuun kynteen. Tärkeää on; että tahmean kerroksen jäämät ja viilauspöly on poistettu tarkoin kynnestä. Tätä varten kynsi on paras käsitellä huolellisesti puhdistusaineella ja sellulapuilla. nded värigeelit lasiefekti -geeliä levitetään ohut kerros kynteen, minkä jälkeen sitä kovetetaan UV-lampulla kaksi minuuttia. Tarvittaessa värigeeliä voidaan levittää kynteen myös toinen kerros intensiivisemmän värin aikaan saamiseksi. Lopuksi kynnet viimeistellään päällyslakalla. Tuloksena ovat näyttävät kynnet, joissa on lasimainen kiilto. Geeli pysyy kynsissä pitkään värin haalistumatta.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8
Yhteenveto
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen