Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Värigeeli PEARL luo kynsille upean helmiäisefektin.
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

NDED Väri geeli Pearl on geelit ja Gelen, jonka löydät valikoimastamme, yksi monia trendikkäitä UV väri. Suuri helmi vaikutus saavuttaa eri värin intensiteettiä, joka taas tuo uutta ilmettä luonnollinen tai keinotekoinen sormen kynsien yksivärisinä kerroksellinen-sovelluksen kautta. Ensin manikyyri helpoittavat tavalliseen tai täyttää keinotekoinen kynnet, tarvittaessa. Haluttu helmiäis nail design väriä geeliä sitten suoraan perus- tai rakenne geeli ja kovettua kolmen minuutin erityisellä UV-lamppu. On helppo kautta keskipitkällä ja tuoda, paitsi ammattihenkilöitä, helppoa naulata. Myös tämä geeli sujuu itsestään. Voit käyttää sitä ilman toinen itse. Pidä kuitenkin mielessä, että voit kerätä vain ohut kerrokset, koska se voi muuten täysin valaistaan UV-valo ja kestävyys seurauksena heikentynyt. Saat Väri geeli muun muassa seuraavat värit meidän: Lucent punainen, Lucent-sininen, vampiric, sallia, sallia toisen 11 sävyjä on helmi ja vaaleanpunainen. Hemmottele itseäsi ja kynnet, helmiäis ulkoasu ja järjestys Pearl väri geelit, nail Studio-laatu ääni, lyömättömän edulliseen hintaan, online-ostoksia.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.125
Yhteenveto
5
29
4
23
3
5
2
5
1
2
5
Tämän sarjan sävyt ovat aivan ihania ja kauniita kesäjuhlissa!
Kellonaika:15:02
Päivämäärä:30.04.2014
Artikla: Permit Rainbow | 5 ml
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen