Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Kimallegeeli saa kyntenne kimaltelemaan, hienovaraisesti tai näyttävästi
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Ei väri kynsilakka hakea pitkään, koska väri-geelit antaa sinun ihailua? Mutta ei haittaa, jos kynnet olisi lisäksi glitter? Ei hätää, tämä on NDED glitter Väri geeli täydellisesti. Valitse sävy valikoimastamme tämä väri geeli ja soveltaa ohut, niin kuin kynsilakka suoraan jälkeen pohjamaalaus tai rakennuksen geeli. Tämä geeli voidaan helposti käsitellä keskipitkällä viskositeetin ja toimii sujuvasti ansiosta vaikutus hunajaa, itse. Koveta sitä käyttäen Valokovetuksen yksikkö ja se suljetaan tiiviste-geelillä. Pitäisi olla sävy on liian vaalea ja mieluummin enemmän intensiivistä, lisää toinen kerros glitter Väri geeli. Voit käyttää kuinka monta kertaa tahansa tämä naula, kunnes saat haluamasi ääni. Saada 100 % paranna muistettava ohuina kunkin geeli kerros. Vain UV-valossa voi täysin parantaa geeli. Glitter Väri geeli on osa UV-geelit ja Värigeelit, joka koskee tutkimuksen kärjessä. Hyödyntää monta vuotta taitotiedon ja valita tuotteen nail Studio-laatu ääni. Ihanteellinen käsittelyyn suosittelemme tuotteidemme NDED-sarjasta.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3982
Yhteenveto
5
21
4
16
3
5
2
4
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen