Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Kesävärigeeli pitää huolen upeista väreistä säihkyville kynsille
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Sinulla ei ole oikea väri kesällä aina kynnet? Joka voidaan muuttaa nopeasti. NDED kesä Väri geeli näkyy sen hienoimmista kesän trendikästä vaikutukset kesäinen kaunis luonnon ja tekokynnet. Alistuvat ylenmääräinen manikyyri ja ylläpitää kädet ja kynnet ennen hakemista UV sopii kesällä GEELI ja Värigeelit hyviä värejä. Vahvistaa tai malli luonnollinen tai keinotekoinen kynnet, perus- ja geelillä ja soveltaa meidän summer Geelikynnet: värigeeli valinta suoraan. Kovettua UV-lampun alla ja tarvittaessa toistaa tämän toiminnon Väri geeli. Linssinä naula geelit soveltaessaan päättää minkä värin voimakkuutta käytät teidän kynnet. Sovelletaan väri kynsien geeli on erittäin helppoa, koska sen keskiviskoosinen käsittely. Myös kehittää malli jää pois, koska se tasoittaa ansiosta vaikutus hunajaa, itse. Muista, että asennat ohuina kunkin kerroksen koska mukaan väripigmentit. Vain niin Väri geeli UV-valossa voi seuloa täysin ja parantaa 100 % turvallisuus. Tänään jotta värikkääseen kesä geeli, joka antaa ripaus Sun talvella.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.2885
Yhteenveto
5
22
4
16
3
6
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen