Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Trendikäs kromi-efekti käyttäen värigeeli EDITION –tuotteita - nded
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Myös voit myös naisille, jotka haluavat pukeutua valkoinen Kynsitipit kuitenkin joskus rohkeita värejä kynnet ja pidemmän aikaa? Sitten NDED Väri geeli EDITION liikenneoikeuksilla varmasti juuri mitä etsit. Tämä geeli on UV-geelit ja Värigeelit, joka lisäksi mallintaminen luonnollinen tai keinotekoinen kynnet hyvin Värit avulla. manikyyri kynnet ja sitten täyttää ne pohja ja geeli. Kun nämä vaiheet voit välittömästi yhteen nämä kaksi geelit olla trendikäs Väri geeli chrome-effects ja kovettua. Hakeminen on helppoa tämä geeli, koska se ulottuu omaa sileä ja kahvan avulla moitteeton arvonmukainen jotta sen keskiviskoosinen geeli harjalla. Ottaa vähän harjalla tuella geelin ja soveltaa tätä kynnellä ohut. On täysin kovettua kuivatuksen yksikkö valossa, vaan siinä parempi säilyvyys. Sinulla on mahdollisuus valita näiden joukossa ovat esimerkiksi sävyjä Cosmo-tyttö, rommi on poimia välillä yli 15 värit ja espanjalaisia viinejä. Älä epäröi ja tilata laadukkaita Väri geeli, jos haluat väri.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3662
Yhteenveto
5
38
4
25
3
5
2
2
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen