Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Disko geeli oranssi saattaa kyntesi huomion keskipisteeseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Voimakkaan oranssisina hohtavat neonväriset kynnet ovat näyttävät ja suorastaan vastustamattomat. nded disko geeli oranssi -kynsigeelin avulla sormenpäät kylpevät päivällä voimakkaassa oranssissa ja hohtavat yöllä räväkässä neonsävyssä. Näin kynsimuotoilu kääntää katseita tilanteessa kuin tilanteessa.
Kynsi muotoillaan tavalliseen tapaan disko geeli oranssi -kynsigeelillä. Luonnonkynsi puhdistetaan, karhennetaan ja viilataan muotoon. Efektigeeli levitetään kynnelle rakennegeelin tapaan ohuina kerroksina. Geeliä voidaan käyttää niin Full Cover -geelinä kuin myös ranskalaiseen manikyyriin tai vaikkapa nail art -koristeluihinkin. Väristä tulee enemmän tai vähemmän voimakas kerrosten lukumäärästä riippuen. Kynsimuotoilun lopuksi seuraa viimeistely. Tahmea kerros on paras jättää tässä vaiheessa vielä kynnelle. Viimeistelygeeli levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Vasta tämän jälkeen geelikynsi puhdistetaan nded-myymälästä saatavalla puhdistusaineella. Tulos: hohtavat geelikynnet viehättävin neonefektein.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen