Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
UV-geelit ja värigeelit – NDED Make Up -geeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Monet kynnet on epätasainen tai muunnelmia kuten tahrat. Usein nämä poikkeamat negatiivinen ilmoituksen kynnet ja tehdä tulos ei ole aivan täydellinen. Kynsien tahrat näkyvät läpi geeli ja on negatiivinen vaikutus kynsien mallinnus olisi luonnollisesti. Päivät ovat lopulta yli. Olemme kehittäneet geeli että lähes maaginen pois tämän ongelman yksinkertaisesti ja tekee tahrat näkymätön. UV-geelit ja väri geeli nded täytetään geeli on huippuluokan Väri geeli. Tulet yllättymään kuinka nopeasti ja luotettavasti Tämä geeli kuuluvat kohteet naulata ja katoavat. Aivan tarkalleen miten se hyvä meikki olettaa. Visuaalisesti kynnenvieruskudoksen voidaan laajentaa geeli. Älä missaa laadukas geeli ja voi myös hyötyä kokemuksestamme valmistaja. Tahroja kynnet, joka tuo kynsien mallinnus niitä ole tyydyttävä, kuuluttava aiemmin tämä geeli. Geeli voidaan käsitellä hyvin, ja se on täydellinen johdonmukaisuus. Geeli on saatavilla sävyjä vaaleanpunainen, Rosé tai persikka ihonsävyt valita. Ei ole väliä mitä väriä haluat luotettavasti kattaa geeli.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.6704
Yhteenveto
5
133
4
39
3
4
2
0
1
3
5
Make up-geelit aivan ehdoton tuote rakennekynsiä tehtäessä
Kellonaika:15:05
Päivämäärä:30.04.2014
Artikla: Kirkas vaaleanpunainen NDED | 5 ml
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen