Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / 2 in 1 Värigeelit
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 75,00 € tai enemmän koodilla WINTER2017
American Line -geeli, ranskalainen – kynnenkärkigeeli, ranskalainen manikyyri
Tiedot
+

Suosittu Ranskan design voi vaikuttaa yhä luonnollinen keinotekoisia kynnet ja se ei myöskään ole vaikea malli valkoinen Kynsitipit. On oikaistu keinotekoinen kynnet, liimattu ja soveltaa pohjamaali geeli, se on edelleen geeli, joka jakaa hela-lta naulata ohut American Line Ranskan. On helppo käsitellä sen rakenne hunaja-vaikutus, joka tasoittaa itse itsestään ja on sensaatiomainen opasiteetti jo ensimmäisen käytön jälkeen. On sovellettu linssinä tarvittaessa mutta ohuita. Vain UV-valossa hyvin leviämään sovelletaan kerros ja siten 100 % paranna lupaa. Tietenkin kynsien vinkkejä on korostettu tämän hohtavan valkoinen Ranskan näyttää. Kun viimeinen kerros ranskalainen geeli sinut ja kovettunut, rakennuksen geeli ja vakauttaa olisi sovellettava. Vedä tiivistäviä geeli lopetan ja korjata tämä. Meidän NDED verkkokaupasta saat ranskalainen geeli laadukkaita seuraavat neljä väriä: valkoinen, pehmeä valkoinen, vaaleanpunainen milky ja taivaallisen valkoinen. Kaikki värit ovat käytettävissä alkuperäinen amerikkalainen rivi-ruutuun. Vakuuttaa uusimman kehityksen American line UV alueen geeli & väri geeli ja tilaa yksi Geelimme valkoinen ja natural Kynsitipit tänään.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4286
Yhteenveto
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen