Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: /
NAIL-EON Puuvillalaput
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

NAIL-EON Puuvillalaput ovat vanulappusia jotka ovat leikatut helppokäyttöiseen pyöreään muotoon. Lapun toisella puolella on ohut valkoinen folio, joka helpottaa siitä kiinnipitämistä. Ohut folio puhdistuslapun toisella puolella pitää käytetyt poistoaineet erossa kynsistä ja sormista, ja näin suojaa niitä.

Jos haluatte käyttää lappuja meikin poistamiseen, kastakaa kunnolla se haluaanne poistoaineeseen. Näin meikin poistaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Päivän kuluessa iholle kerääntyy lika- ja pölypartikkeleita, kuollutta ihosolukkua sekä talia. Näiden poistaminen onnistuu tehokkaasti ja helposti käyttämällä puhdistavaa nestettä ja NAIL-EON Puuvillalaput -tuotetta. Lappujen avulla nopea, yksinkertainen sekä perusteellinen kasvojen puhdistus on mahdollista. Tuote toimitetaan käytännöllisessä pienessä pakkauksessa, jonka avulla NAIL-EON Puuvillalaput –tuotteen käyttäminen sekä mukaan ottaminen on helppoa. Se on siis myös mitä erinomaisin matkakumppani.

Kynsilakan poistamiseen sormen- sekä varpaankynsiltä ovat nämä lappuset myös erinomainen ratkaisu. NAIL-EON Puuvillalaput imevät hyvin nesteitä, ja auttavat poistamaan täydellisesti jäämiä jättämättä jokaisen kynsilakan. Käytännöllisen folion avulla lapusta kiinnipitäminen on helppoa eivätkä sormenne joudu turhaan kosketuksiin käytettyjen poistoaineiden kanssa.

Näitä voidaan käyttää myös erilaisten voiteiden sekä rasvojen levittämiseksi herkälle iholle. Laput ovat pehmeitä, imukykyisiä sekä nukkaamattomia

Mitat
+
0.045 Metriä (m)
0.197 Metriä (m)
0.275 Metriä (m)
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen