Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €

Brändit

Tarjoamme kattavan valikoiman monipuolisia, patentoituja ja laadukkaita kansainvälisiä brändejä, kuten Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery ja monet muut. Löydä omat suosikkituotteesi yli 8 000 brändituotteen valikoimasta. Tuotteita on saatavana useina eri pakkauskokoina, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutki rauhassa verkkokauppaamme ja inspiroidu.

nded

nail design exclusive discovery

Oma brändimme, joka tarjoaa huippulaatua edullisesti. Erinomainen aloittelijoille, kynsistudioille ja vähittäismyyjille. Hyödy laajan nded-tuotevalikoiman perustana olevasta intensiivisestä tutkimuksesta ja huolellisuudesta.

American-Line

Simply the best

Mottomme: luksusta sormenpäissä. Hemmottele omia ja asiakkaittesi kynsiä amerikkalaisen tutkimuksen parhailla tuloksilla. Tutkimusosaston ja tunnettujen kynsitaiteilijoiden tiivis yhteistyö on johtanut tämän brändin luksustasoon. Unelma kaikille kynsien rakastajille – American Line ‑tuotteilla luot todellista kynsitaidetta.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Globaaliin jakeluun tarkoitettu laatumerkki. Suosittuja Euro-Line-tuotteitamme käytetään ja myydään kaikkialla maailmassa. Olemme paneutuneet tutkimukseen innolla voidaksemme täyttää nykypäivän kynsiteollisuuden tiukimmat vaatimukset. Huomaat, kuinka helppoa tuotteiden käsittely on, ja kuinka loistavan lopputuloksen niillä saavuttaa. Laatua ylivoimaisella hinnalla – siitä on iloa myös asiakkaillesi.

Nail-Eon

Quality is our passion

Korkeaan laatuun yhdistyy tekninen innovatiivisuus. Tarjoamme erinomaisen geelilakan ja kaikki tarvittavat tarvikkeet. Kaikki on uusinta uutta ja perustuu viimeisimpiin tutkimuksiin. TÜV-SÜD testaa kaikki NAIL-EON-laitteet, ja niiden valmistuksessa noudatetaan tiukimpia laatuvaatimuksia. NAIL-EON tarjoaa kaikille laitteille 3 vuoden takuun.

Geelilakkamme luo kynsiisi vastustamattoman lumon. Tämän tuotteen kehittämisen perustana ovat tutkimus ja kärsivällisyys. Niiden ansiosta pääset hyötymään sen kestävästä tehosta. Ja vaikka lakka on kestävää, tarjoamme tuotteet, joiden avulla pystyt poistamaan geelilakan kynsistä hellästi. Tämä tuote on hieno osoitus tutkimustyömme tasosta.

Alkaen sähkökynsiviiloista aina UV -laitteisiin, löydätte kaikki tarvitsemanne laitteet ammattimaiseen kynsien muotoiluun ja hoitoon. Kaikki tuotteemme ovat ovat TÜV-Süd :n taholta sertifioitu, ja edustavat korkeaa laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Taholtamme henkilökohtaisesti toimiviksi ja laadukkaiksi havaitut.

Vylet Nails

Award winning nails

Vylet Nails ‑mallistomme täyttää tiukimmat vaatimukset ja tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot. Olemme tutkimuksen avulla yhdistäneet laadun ja täydellisyyden kolmeksi tuotesarjaksi.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution on tarkoitettu kynsitaiteilijoille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja äärimmäistä kestävyyttä. Aloita kynsitaiteen vallankumous ja tee itsestäsi tunnettu brändigeelimme avulla.

Vylet Nails Elements

Korista itsesi ja asiakkaasi Vylet Nails Elements ‑sarjan luonnollisella peruskiillolla. Luonnollisuus ja klassisuus yhdistyvät tässä laajassa tuotevalikoimassa. Tunnetut kynsitaiteilijat ovat tarjonneet parhaat taitonsa näiden tuotteiden tutkimukseen. Pääset nyt hyötymään heidän kokemuksestaan.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Korista omat ja asiakkaittesi kynnet aitoon Hollywood-tyyliin. Ilmiömäiset Vylet Nails ‑studiotuotteemme antavat mielikuvituksellesi täyden vapauden. Vuosikausien tutkimuksen tuloksena tyylikkäät kynnet ja tyytyväinen ilme!

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen