Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylineste
Vylet-Nails Primer -akryyligeeli - pitogeeli

Tiedot
+

Hyvin hoidettu ulkoa kuuluu hoidettujen käsissä ja kauniit kynnet. Kauniit kynnet unelma ei saa jäädä unelma. Päivittäinen stressi kynnet voi repiä, rikkoa, siru ja ovat hyvin rumia. Voidaan oikaista tekokynnet täällä hyvin. Lisäksi tekokynnet voitaisiin hyödyntää siirtymistä haluttuun pituuteen omat kynnet ovat kasvaneet takaisin. Akryyli mallinnus sinun akryyli nesteitä ja akryyli. Löydät tarvittavat materiaalin akryyli mallin sijainti Valikoimamme. Paremman tarttuvuuden luonnon naulata saavuttamiseksi meidän Vylet-nails akryyli pohjamaali, saatavilla kooltaan 15 ml sopii. Sidosaineena takaa varman istuvuuden. Erityisesti ongelma naulojen hän on todistanut. Pitoa luonnonkynnen ja mallintaminen on taattu 100 %. Hissit (irtauma) malli voi vihdoin kuuluu menneisyyteen. Varma meidän sidosaineena. Tulos vakuuttaa. Kun olet hakenut primer, malli kynnet kuten tavallista. Voit käyttää tarttuvuus akryyli mallinnus sekä UV-geeliä mallinnus. Voit luottaa kokemuksemme valmistajana. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita.

Mitat
+

0.032 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.075 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6667

Yhteenveto

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen