Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylineste
Neste, jonka kesto on erinomainen - Vylet-Nails acryl-neste

Tiedot
+

Jos olet löytänyt tappoi akryyli, mallin sijainti-tekniikkaa, sinun on hyvä neste niteen akryyli jauhe. Tämä pätee sekä selkeä siirtymä ja glitter tai värillinen jauhe. Vylet-nails akryyli neste on maailmanluokan ammatillinen tuote. Se eletään tarkka tutkimus ja nyt erityisesti tarjotaan sinulle. Aiemmin mainittiin, ei ole helppo työskennellä Ilmastointi-karkaisu nesteitä. Voit vielä sarja olisi tunnettava akryyli tuotteemme Vylet-Nails, niin se on, joka määritetään saatavilla shop neuvonta DVD akryyli malli-tekniikka. Siellä näet askel askeleelta oikeassa ohjelmassa. Voit sitten helposti muokata että oikeat tuotteet. Muussa tapauksessa käsittelyä akryyli neste toimii, miten sitä käytetään. Muita työkaluja, kuten d lautasen lasi tyynyt mallina sijainti harjalla voit saada ja myös kanssamme. Kärki mitään mallia tilanteen mukaan ota takaisin alkuperäisen nestemäiset pullo. Joka voi haitata seuraavien kerrosten nail art malli. Akryyli tässä pro-liquid on top suosikki kaunis, kestävä ja kestävät kynnet nesteitä. Saat muovipullo täynnä 100 ml sisältöä pyörivä sulkeminen. Laittaa pois väkijoukon ja käyttää korkealaatuisia tuotteita yrityksestämme.

Mitat
+

0.041 Metriä (m)
0.039 Metriä (m)
0.103 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen