Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylineste
Akryylineste, vähäinen haju - akryylikynsiin

Tiedot
+

Haluat mallintaa kynnet akryyli tekniikalla? Ei hätää, koska sormen kynsien mallinnus akryyli jauhe ja meidän NDED akryyli neste, Varauksen vie hieman aikaa. Ennen kuin aloitat mallintaminen, on suositeltavaa, jos desinfioida kädet ja työnnä takaisin cuticles kanssa UV. Sitten pilaamaan helpoittavat puskuri, kunnes kirkkaita alueita ovat näkyvämpiä. Valitse sopiva Kynsitipit. Kun olet hakenut kynsien vinkkejä sovelletaan primer luonnolliset kynnet. haluat ei tekokynnet sijoittaa mallin yläosassa kynnellä ja paina oikealla ja vasemmalla puolella sormella. Kaada osa nestettä Erikoislasit kynsien muotoilu. Tämän jälkeen ota akryyli harja, upota nesteeseen ja pyyhkiä harjalla lasin reunaan. Veistää helmi Akryylijauhe harjalla kärki, laittaa keskelle kynsien ja paina sitä. Jos haluttu, toista tämä vaihe. Varmista, että kynsien puolin ja koskettaa ei kynnenvieruskudoksen. Välillä harjalla, muodostavat kynsien. Harja on tahmea, vain takaisin nestemäistä dip ja riisua. 2 Minuuttia kovettumisen ajan kuluttua tiedoston kynsien hiottu kiilto. Tämä tuote on osa akryyli nesteitä alhaisen haju ja korkealaatuisia nail Studio-laatu kanssamme saatavilla edulliseen hintaan.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: nded-akryylinesteen tuoksu on mieto.

2. vaihe: Käytä sitä muiden akryylinesteiden tapaan, ja kasta sivellin siihen.

3. vaihe: Aseta kostutettu sivellin jauheeseen, jotta voi muodostua levitettävä massa.

4. vaihe: Voit aloittaa muotoilun levitettävällä massalla.

5. vaihe: Kovettumisaika on 2 minuuttia.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4333

Yhteenveto

5
35
4
20
3
3
2
0
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen