Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylineste
Kynsienmuotoilun helppoon poistamiseen, NAIL-EON poistokääre
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

On monta syytä miksi geeli- tai akryylikynnet halutaan poistaa. Myös UV lakan poistaminen on ajoittain ajankohtaista. Yleensä kynsien poistaminen on työläs prosessi, joka yleensä vielä rasittaa käsiä. On kuitenkin olemassa helpompiakin ratkaisuja poistaa Soak Off –geelit, akryyli tai nail art kynsiltänne. Tarjoamme ratkaisun poistaa kynnet käyttäen folio- tai side –ratkaisua, eikä teiden tarvitse nähdä niin paljoa vaivaa poistossa. Samalla rasitus sormille on vähäisempi. Tuotteissa on kiinnitetty lappunen. Tähän lisätään asiaankuuluva poistoaine. Tämän jälkeen lappunen asetataan kynnelle, ja folio tai side kääritään sormen ympärille.

Noin kymmenen minuutin kuluttua prosessi on valmis. Tämä menetelmä tarjoaa useita etuja teille sekä asiakkaillenne. Kädet voivat liikkua vapaammin prosessin ollessa käynnissä. Kun olette poistaneet folion tai siteen, voitte poistaa kynnet appelsiinipuutikulla. Jäämät lähtevät helposti. Tämän jälkeen hoitavaa käsiä kuten tavallisestikkin, esimerkiksi jollakin hoitoöljyllämme. Näitä tuotteita voitte käyttää sekä sormen- että varpaankynsiin.

Antakaa meiden sekä palvelumme vakuuttaa teideä. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja täyttävät kaikki vaatimukset ja asetukset. Tuotteet ovat tulosta viimeisimmistä kehitysaskelista. Antakaa meiden vakuuttaa teidet!

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4
Yhteenveto
5
6
4
2
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen