Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Vylet-Nails-akryyliväripuuteri luovaan kynsimuotoiluun

Tiedot
+

Vylet-nails akryyliväri jauhe Toimme erittäin korkealaatuisia Akryylijauhe markkinoille, joka ei vakuuta vain värin voimakkuutta, mutta myös koska sen erityisen Pitkä kahva kynnet rikkomatta löysätä tai särkeä. Lisäksi, että koska jauhe meille valmistajana huolellisesti valittu ainesosia, on erityissuojelua Cavaliers. Tämä suojaa luonnon ja tekokynnet värjäys tupakan savua ja luonnollinen ja keinotekoinen Päivänvalo esimerkiksi, Solarium voi syntyä. Kuten näette, tämä tuote on kaikki ja on monipuolinen lahjakkuus. Helppokäyttöinen, se voi olla myös sovellettava akryyli tuote ja käyttää. Tarjoamme sinulle Jauhe 30 g tai muisti koko 500 g. Voit vaihtaa tällä hetkellä 4 Valitse värit - tarjotaan täällä unelma Orient Summer Breeze, pale Vaaleanpunainen tai hienosokeri rahtuakaan. Ei ole väliä mitä jauhe on päättää, että kynnet on sieppari. Sekoita jauhe, jossa Acrylliquid säilössä, joka on erityisen soveliasta. Muodostavat sitten Akryyli harja pallomainen massa ja käyttää niitä Naulata ylös. Aloita heti mallintaminen. Seuraavat kuivaus hyvin nopeasti ilmassa niin, että nopea tapa työskennellä tarvitaan. Että korkein kohta mallintamisen pitäisi olla siellä, missä vinkkejä siirtyminen Luonnonkynnen on C-käyrä.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: Painele kynsinauhaa taakse ja tee kynteen mattapinta.

2. vaihe: Sovita nyt tippi kynteen.

3. vaihe: Laita tippiin hieman kynsiliimaa ja liimaa se.

4. vaihe: Kun olet liimannut kaikki tipit, lyhennä ne haluamaasi pituuteen.

5. vaihe: Viilaa nyt varovasti siirtymät tipistä luonnonkynteen. Älä viilaa luonnonkynttä.

6. vaihe: Kun olet viilannut kaiken, poista pöly ja laita luonnonkynnelle primeri.

7. vaihe: Laita akryylineste mukana olevaan Dappen-lasiin.

8. vaihe: Kasta mukana toimitettu akryylisivellin Dappen-lasiin.

9. vaihe: Kun se on kostunut nesteestä, aloita muotoilu pallolla.

10. vaihe: Saat muodostettua akryylipallon niin, että kastat siveltimen jauheeseen ja odotat, kunnes neste yhdistyy jauheeseen.

11. vaihe: Laita sitten pallo kynnelle ja tee muotoilu.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen