Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Tiedot
+

Hän saa arvokasta Vylet Akryylijauhe kaupungin Akryyli-pohjainen jauhe, viimeaikainen kehitys joka kautta sen Vastus erottuu. Se on erittäin hieno jauhe, että tarjoaa uskomattoman hieno ja kaunis akryyli kynnet. Jauhe on kuin jokin saatavana myös muita Akryylijauhe kaupallisesti saatavilla ja kanssamme Akryyli neste sekoitus. Jo pieni määrä meille runsaasti ja laadukkaita arvokas Akryylijauhe rich riittävä määrä Massa koskettaa, voidaan käyttää malli akryyli kynnet. Että Sekoita massa, tarvitset vielä Acrylliquid lisäksi tämä aine erikoislasia, joka sopii akryyli ja erityinen Akryyli harja. Jos olet määrittänyt jauhe ja Acrylliquid lasi. Sekoita harjalla pyörivin liikkein. Yhteydessä pieni pallo, ja reunalla lasi harjalla Mixed akryyli ja asiaa naulata. Arvomallin Massa välittömästi ulos, koska akryyli Kovettuu nopeasti ilmassa. Korkein Mallin sijainti olisi C-käyrä, siellä, luonnollisen kynnen jotta kohta Keinotekoinen naula menee. Jos teit on mallinnettu akryyli, Muokkaa Muut kynnet samaa menettelyä. Yhteydessä suosittelemme, että Sovelletaan tiiviste tuotteen lakka tai geeli, joka Kynnet suojaa tahrat, naarmut ja muut ulkoiset tekijät ja hätäkeino se enemmän kestävä. Vakuuttaa itsesi ja hyötyä meille Valmistajan kokemus.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: Valmistele kynsimuotoilu.

2. vaihe: Kostuta sivellin akryylinesteellä, ja upota se valitsemaasi värijauheeseen.

3. vaihe: Siveltimen kärkeen liimautuu akryylimassa.

4. vaihe: Tämä massa on laitettava kynnelle, jotta voit muotoilla ranskalaisen kärjen.

5. vaihe: Jotta voit jatkaa muotoilua, on kaiken oltava kuivaa.


Vinkki: Anna akryylimuotoilun kuivua kunnolla jokaisen vaiheen jälkeen.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen