Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Nightshine värijauheet pastelli - puuteroi kynsiisi upean nail art -koristelun
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Nightshine värijauheet pastelli soveltuvat ihanteellisesti geelikynsien koristeluun. Hieno jauhe sekoitetaan yksinkertaisesti UV-värigeeliin tai sitä voidaan myös sirotella kynnelle levitetyn, kovettamattoman geelikerroksen päälle. Geelin kovetuttua värijauheen ihastuttavat efektit pääsevät oikeuksiinsa.
 
Kynsi valmistellaan tavalliseen tapaan värijauheen käyttämiseksi. Valmistele rakenne- tai luonnonkynsi tavalliseen tapaan. Kun olet karheuttanut kynnen bufferilla, levitä kynteen aluslakkaa tai alusgeeliä ja koveta UV-lampulla tuotteessa ilmoitettu aika. Jätä tahmea kerros kynteen. Sekoita Nightshine-värijauhe pastelli huolellisesti värigeelin sekaan, levitä sekoitus tämän jälkeen tavalliseen tapaan siveltimellä kynteen ja koveta. Jos haluat luoda kynteen yksilöllisiä kuvioita, voit sirottaa jauhetta vielä kostean geelin päälle. Tämän jälkeen kynsi kovetetaan tavalliseen tapaan. Kun viimeistelet kynnet lopuksi vielä päällyslakalla, voit olla varma siitä että ne pysyvät pitkään kauniina ja säilyttävät upean kiiltonsa.

Vain ammattikäyttöön/Käytetään vain tekokynsiin tai rakennekerrokseen

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.75
Yhteenveto
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen