Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Nightshine värijauheet pastelli - puuteroi kynsiisi upean nail art -koristelun

Tiedot
+

Nightshine värijauheet pastelli soveltuvat ihanteellisesti geelikynsien koristeluun. Hieno jauhe sekoitetaan yksinkertaisesti UV-värigeeliin tai sitä voidaan myös sirotella kynnelle levitetyn, kovettamattoman geelikerroksen päälle. Geelin kovetuttua värijauheen ihastuttavat efektit pääsevät oikeuksiinsa.
 
Kynsi valmistellaan tavalliseen tapaan värijauheen käyttämiseksi. Valmistele rakenne- tai luonnonkynsi tavalliseen tapaan. Kun olet karheuttanut kynnen bufferilla, levitä kynteen aluslakkaa tai alusgeeliä ja koveta UV-lampulla tuotteessa ilmoitettu aika. Jätä tahmea kerros kynteen. Sekoita Nightshine-värijauhe pastelli huolellisesti värigeelin sekaan, levitä sekoitus tämän jälkeen tavalliseen tapaan siveltimellä kynteen ja koveta. Jos haluat luoda kynteen yksilöllisiä kuvioita, voit sirottaa jauhetta vielä kostean geelin päälle. Tämän jälkeen kynsi kovetetaan tavalliseen tapaan. Kun viimeistelet kynnet lopuksi vielä päällyslakalla, voit olla varma siitä että ne pysyvät pitkään kauniina ja säilyttävät upean kiiltonsa.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.8571

Yhteenveto

5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen