Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Akryylivärijauhe kimallesäikeet valkoinen upeisiin akryylikynsiin

Tiedot
+

Haluttaessa hillittyä kimallusta akryylivärijauhe kimallesäikeet valkoinen on oikea valinta. Ylellisesti hohtavat kynnet, jotka eivät kuitenkaan vaikuta liioitelluilta, ovat tehokas mutta hienostunut katseenvangitsija. Tämä nail art -muotoilu sopii niin päivällä, illalla kuin hääpäivänäkin käytettäväksi.

Kimaltavia säikeitä sisältävällä akryylivärijauheella voidaan muotoilla täydellisiä rakennekynsiä samalla kun sillä loihditaan upea nail art -koristelu. Tuotetta käytetään samalla tavoin kuin muitakin akryylivärijauheita. Jauhe sekoitetaan akryylinesteen kanssa ja massasta muotoillaan pallo. Tämä levitetään nopeasti kynnen päälle, niin että saadaan muodostettua kynnelle niin tärkeä C-kaari. Valkoiset kimallesäikeet sisältyvät näin jokaiseen akryylikerrokseen. Vaikutus: tasaisesti hohtavat ja kimaltavat kynnet, jotka valkoinen väri saa näyttämään hillityn eleganteilta samalla kuin kimalle antaa niille näyttävän ilmeen.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen