Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Akryylivärijauhe kimallesäikeet valkoinen upeisiin akryylikynsiin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Haluttaessa hillittyä kimallusta akryylivärijauhe kimallesäikeet valkoinen on oikea valinta. Ylellisesti hohtavat kynnet, jotka eivät kuitenkaan vaikuta liioitelluilta, ovat tehokas mutta hienostunut katseenvangitsija. Tämä nail art -muotoilu sopii niin päivällä, illalla kuin hääpäivänäkin käytettäväksi.

Kimaltavia säikeitä sisältävällä akryylivärijauheella voidaan muotoilla täydellisiä rakennekynsiä samalla kun sillä loihditaan upea nail art -koristelu. Tuotetta käytetään samalla tavoin kuin muitakin akryylivärijauheita. Jauhe sekoitetaan akryylinesteen kanssa ja massasta muotoillaan pallo. Tämä levitetään nopeasti kynnen päälle, niin että saadaan muodostettua kynnelle niin tärkeä C-kaari. Valkoiset kimallesäikeet sisältyvät näin jokaiseen akryylikerrokseen. Vaikutus: tasaisesti hohtavat ja kimaltavat kynnet, jotka valkoinen väri saa näyttämään hillityn eleganteilta samalla kuin kimalle antaa niille näyttävän ilmeen.

Sinetti
+
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen