Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Akryylivärijauhe kimallesäikeet hopea ylellisiin akryylikynsiin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kimallesäikeet täydentävät kynsien muotoilun. Kynsistä tulee kuin korut, joita jokainen esittelee ylpeänä. Akryylijauheeseen sekoitetut kimaltavat säikeet säästävät yhden työvaiheen kokonaan, tuotteesta muotoillaan upeat akryylikynnet tavalliseen tapaan ilman muita toimenpiteitä.

Hopeanvärisillä kimallesäikeillä varustettu akryylivärijauhe sekoitetaan akryylinesteen kanssa ja massasta muotoillaan pieni pallo. Materiaali levitetään nopeasti kynnelle sopivalla akryylisiveltimellä ja luonnonkynnen päälle muotoillaan C-kaari. Hopeisia korostuksia sisältävien akryylikerrosten ansiosta lopputuloksena on hohtava ja näyttävä kynsi, joka kimaltaa, kiiltää ja kääntää katseita. Tämä koskee myös käsiä, mutta ennen kaikkea jalkoja, jotka pääsevät oikeuksiinsa paremmin kuin koskaan akryylikynnen kimallesäikeiden ansiosta. Jotta akryylikynsi kestäisi pitkään ja säilyttäisi upean kiiltonsa, suosittelemme viimeistelemään muotoilun päällyslakalla.

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen