Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
NDED-akryylipulveri, kellastumisestoinen

Tiedot
+

NDED akryyli Cavaliers suojaa voit malli kynnet ilman kovettuminen erityinen UV-valossa kuivatuksen yksikkö. Siihen sopiva harja imeytyä akryyli neste ja muodostaa pieni palloa ympäri käyttäen liikkein harjalla. Heti sen jälkeen koota muotoinen helmet kynsien päällä. Pallon on oltava jaetaan nopeasti ja tasaisesti, koska tämä on kynsien suunnittelumenetelmä jopa kuivaus. Varmista myös että helmet on oltava jalostettuja märkä ja on korkein kohta C-käyrän välillä siirtyminen taide-ja kynsien. Naula riittää yleensä enintään viisi helmiä. Voit valita tämän laadukkaita akryyli välillä kolmessa eri värissä. Valitsetpa selväksi, Rosé tai valkoinen - miten kynnet näyttävät. Älä epäröi ja päättää nyt. Meille löydät kynsien muotoilu akryyli mikro ylellisyyttä sekä Gan - stop ja optisia kirkasteita, kaikki muut korkealaatuisia tuotteita ja kohteita tarvitaan mallin akryyli. Olemme valmistaja nail design exclusive discovery, antaa kynsien muotoilu tarjoaa hyvä hinta laatusuhde paras Studio laatu. Kokeilla ja arvioida tuotteen suoraan verkkokaupastamme.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: Ota akryylineste ja laita se lasiastiaan (Dappen-lasi).

2. vaihe: Kasta akryylisivellin akryylinesteeseen.

3. vaihe: Laita akryylisivellin nyt vaakasuoraan akryylijauheeseen ja odota, kunnes siveltimen kärkeen on muodostunut levitettävä pallo.

4. vaihe: Laita seuraavaksi pallo kynnelle ja muotoile kynsi.

5. vaihe: Kun olet muotoillut kynnen valmiiksi, odota, kunnes se on täysin kuivunut.

6. vaihe: Viilaa sitten kynsi muotoonsa.

7. vaihe: Saadaksesi oikean kiillon, ota kiillotuslohko ja kiillota kynsi kiiltäväksi.


Vinkki: Jotta kynsi kiiltäisi kauniisti, voit ottaa myös puhdistustyynyn, kostuttaa sen kynsiöljyyn ja kiillottaa sillä.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.7184

Yhteenveto

5
80
4
21
3
1
2
2
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen