Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 75,00 € tai enemmän koodilla WINTER2017

Akryyli

Filter articles
One Stroke akryyliväri 8 ml Akryyli One Stroke akryyliväri 8 ml
Lähde 1,84 € *
NAIL-EON Remove Wraps Akryyli NAIL-EON Remove Wraps
Lähde 2,06 € *
NDED-akryylivärijauhe Akryyli NDED-akryylivärijauhe
Lähde 3,79 € *
NDED-akryylipuuteri Akryyli NDED-akryylipuuteri
Lähde 3,79 € *
nded Metalli-akryylijauhe Akryyli nded Metalli-akryylijauhe
Lähde 3,79 € *
nded Akryyli kimallepuuteri kulta Akryyli nded Akryyli kimallepuuteri kulta
Lähde 3,79 € *
nded Akryyli kimallepuuteri valkoinen Akryyli nded Akryyli kimallepuuteri valkoinen
Lähde 3,79 € *
Puristusklipsi Akryyli Puristusklipsi
3,89 € *
NAIL-EON Akryylisivellin Akryyli NAIL-EON Akryylisivellin
Lähde 5,79 € *
Nail art -pinsetit, mustat Akryyli Nail art -pinsetit, mustat
6,00 € *
NDED-akryylineste Akryyli NDED-akryylineste
Lähde 9,79 € *
Puristustikut 6 kappaletta Akryyli Puristustikut 6 kappaletta
10,80 € *
NDED-akryylinpoistoaine Akryyli NDED-akryylinpoistoaine
Lähde 14,50 € *
Akryylikynsilakkateline Akryyli Akryylikynsilakkateline
34,38 € *

Valitse sopiva alaryhmä on Akryyli :

Akryylijauhe
Tekokynnet akryylivärijauheella: Akryyli aineena on tunnettu maalaustaiteessa jo pitkään. Se on äärimmäisen kestävää ja vahvaa, mahdollistaa värien ja muotojen rajattoman muuntelun ja on suhteellisen helppoa käsitellä. Akryylistä voidaan myös muotoilla rakennekynsiä...
Akryylineste
Akryylikynnet - Kauniisti muotoiltujen kynsien ei tarvitse jäädä vain unelmaksi. Ei silloinkaan, kun omat kynnet ovat altistuneet paljolle rasitukselle, kärsineet siitä ja alkaneet näyttää vaurioituneilta. Jos haluaa muuttaa kynsiensä kehnoa ulkonäköä, kyseeseen voisi tulla...
Akryyli tarvikkeet
Tarjoamme teille laajan valikoiman korkealaatuisia akryylitarvikkeita joiden avulla voitte luoda kestävät tekokynnet. Akryylituotteemme ovat täydellinen yhdistelmä ammattitason akryylijauhetta sekä -nestettä. Niiden avulla on mahdollista luoda upeat kynnet ongelmitta. Akryylisivellin, erilaiset muotit.. ja paljon muuta on aina tarjolla kategorian ‚Akryylitarvikkeet‘ alla.
Akryylikynnet - akryylikynsitarvikkeet halvalla - verkkokauppa on oikea osoite
Akryylikynnet kauppamme akryylituotteilla! Kuten moni muukin kynsialan trendi, akryylin käyttö rakennekynsissä lähti alun perin Yhdysvalloista. Siellä akryyliä on käytetty kynsissä jo pitkään, ja vähitellen se on meilläkin syrjäyttämässä geelikynnet. Se ei ole mikään ihme, sillä akryylikynnet näyttävät täysin aidoilta, ja ne on helppo tehdä. Siinä on ehdoton etunsa varsinkin niille, jotka haluavat välillä muotoilla itse kyntensä sen sijaan, että menisivät aina kynsistudion hoidettaviksi. Laajan tuotteiden kirjon lisäksi ratkaisevaa valinnassa on tietenkin myös korkea laatu. Akryylikynsitarvikkeet-kategoriassa kummastakaan ei ole puutetta. Jos et ole vielä ehtinyt harjoitella riittävästi tai tunnet itsesi vielä epävarmaksi ja tarvitset neuvoja, saat arvokasta apua akryylikynsien tekoon keskittyvästä oppaasta. Se sisältää myös paljon nail design -vinkkejä ja -kikkoja. Kynsitippien sijaan voidaan käyttää myös kynsimuotteja. Niiden avulla kynsistä tulee vieläkin kestävämmät. Pohjustusainetta käytetään ennen rakennekynsien tekoa. Se poistaa luonnonkynsiltä rasvan, jolloin akryylituotteet kiinnittyvät kynteen paremmin. Jos Sinulla on jo akryylikynnet, mutta haluaisit kynsiin nyt uuden muotoilun, on akryylinpoistoaine oikea tuote. Se poistaa nopeasti ja helposti irrotettavat kerrokset. nded-verkkokaupan valikoimista löydät paljon muitakin tärkeitä tuotteita yksilölliseen kynsimuotoiluun. Tutustu rauhassa Akryyli-kategorian eri tuoteryhmiin. NDED e.K.:n tuotteet eivät koskaan sisällä MMA:ta (metyylimetakrylaattia).
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen