Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / 3 in 1 Geelilakkaus
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 75,00 € tai enemmän koodilla WINTER2017
3 in 1 Geelilakkaus 3 in 1 Geelilakkaus Etsi 3 in 1 Geelilakkaus yli 470 eri väristä Lempiväriisi

3 in 1 Geelilakkaus

NAIL-EON SHINEY -geelilakka 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON SHINEY -geelilakka
Lähde 0,82 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli
Lähde 2,02 € *
UV päällyslakat matta 3 in 1 Geelilakkaus UV päällyslakat matta
Lähde 2,99 € *
NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka
Lähde 2,02 € *
nded Premium Geelilakka Extrem Glitter 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium Geelilakka Extrem Glitter
Lähde 2,02 € *
nded Premium geelilakka metalliväri 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium geelilakka metalliväri
Lähde 2,43 € *
nded Premium Geelilakka Kiille 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium Geelilakka Kiille
Lähde 1,55 € *
Vylet-Nails Premium UV-kynsilakka nude 3 in 1 Geelilakkaus Vylet-Nails Premium UV-kynsilakka nude
Lähde 3,17 € *
One Stroke akryyliväri 8 ml 3 in 1 Geelilakkaus One Stroke akryyliväri 8 ml
Lähde 1,84 € *
nded Premium geelilakka Nude 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium geelilakka Nude
Lähde 2,02 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus
Lähde 2,39 € *
Geelilakka nded Premium pastelli 3 in 1 Geelilakkaus Geelilakka nded Premium pastelli
Lähde 2,43 € *
nded Premium Geelilakka Neon 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium Geelilakka Neon
Lähde 4,53 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka neon 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON UV-kynsilakka neon
Lähde 3,38 € *
NDED-päällyslakka, matta 3 in 1 Geelilakkaus NDED-päällyslakka, matta
3,34 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN 3 in 1 Geelilakkaus NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
Lähde 2,40 € *
nded Premium geelilakka helmiäinen 3 in 1 Geelilakkaus nded Premium geelilakka helmiäinen
Lähde 3,17 € *

Valitse sopiva alaryhmä on 3 in 1 Geelilakkaus:

Geelilakka
Geelilakka yhdistää tavanomaisen kynsilakan ja UV-värigeelin ominaisuudet. Kestävä geelilakka on helppo levittää ja se kovetetaan UV-valolla. Pitkä kesto ja upea kiilto ovat tämän kategorian kynsilakkojen parhaita puolia, viimeistely takaa vielä entistäkin paremman pidon.
Thermo geelilakka
Thermo geelilakka varten geelikynnet vaihtaa väriään ja saa aikaan ahaa-elämyksiä, missä kuljetkin. Kynnen väri vaihtuu lämpötilan mukaan, niin että se näyttää aina uudelta ja erilaiselta, ympäristöstä riippuen. Näin et ikinä kyllästy nail art -koristeluusi. Thermo-värilakoista on saatavana useita erilaisia väriyhdistelmiä ja rakenteita.
Peel off geelilakkaus
Peel Off Geelilakkaus on juuri oikea valinta ongelmakynsiin ja kaikille, jotka etsivät yksinkertaista ja ongelmatonta kynsikoristelua. Kestävä geelilakka levitetään ja kovetetaan totuttuun tapaan. Tämän tuotteen erityisyys: Lakka on helppo nykäistä irti kynnestä silloin, kun siltä tuntuu - ilman työlästä kynsilakanpoistoaineella tapahtuvaa puhdistusta.
Tilaa edulliset 3 in 1 geelilakka tarvikkeet kotiin

Vaikka 3 in 1 geelilakkaus ja geelilakka on melkein yhtä ohut kuin tavanomainen kynsilakka, se on tarpeeksi kestävä vahvistamaan luonnonkynttä. UV-kynsilakkoja on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja. Kynsilakka kovetetaan UV-valolla, joten tavanomaisen kynsilakan vaatima pitkä kuivumisaika sekä siitä johtuvat rumat painaumat ovat historiaa. Erityislakka kestää vähintään kaksi kertaa pidempään kuin tavanomainen kynsilakka, usein jopa niin pitkään, että se kasvaa pois kynnen mukana. Geelilakoista tuttu loistava kiilto pitää huolen pitkään kestävistä kauniista kynsistä, jotka näyttävät aina vasta tehdyiltä ja tyylikkäiltä. 3 in 1 geelilakkaus ja geelilakka työstetään kynteen useampana kerroksena rakennekynsien muotoilun tapaan. Kerrosten tulisi olla mahdollisimman ohuita ja ne kovetetaan yksitellen UV-lampun alla. Ennen kynsilakan levittämistä kynnet tulee huoltaa, kynsinauhat painaa taakse ja kynnen pinta hioa kevyesti bufferilla karheaksi. Ennen varsinaisten lakkakerrosten pohjustuksena toimivan ensimmäisen kerroksen levittämistä tulee kynnestä poistaa pöly ja rasva kynsienpuhdistusainetta käyttämällä. Base Coat -pohjalakka levitetään ja kovetetaan UV-lampun alla ja UV-kynsilakan tartuntapintana toimiva tahmea kerros jätetään kynnelle. Lakkaa levitetään yksi tai useampi kerros, kunnes haluttu värisävy on saavutettu. Viimeisen lakkakerroksen muodostaa Top Coat -päällyslakka, joka tekee kynsistä lujat ja kiiltävät sekä estää naarmuuntumista. UV-kynsilakka soveltuu erityisen hyvin ongelmakynsille, kuten esimerkiksi lusikkakynsille. Ongelmakynsissä eivät yleensä pysy mitkään akryyli- tai rakennekynnet, mutta UV-geelilakat toimivat useimmissa tapauksissa loistavasti ja niiden avulla saavutetaan kestäviä tuloksia. 3 in 1 geelilakkaus ja geelilakka ja on saatavilla useissa värisävyissä, mattapintaisina ja kiiltävinä, kimalteilla tai hiutaleilla koristeltuina. Erityisen tyylikäs ja huomiota herättävä vaihtoehto on Thermo UV -kynsilakka, joka vaihtaa värisävyä lämpötilan mukaan. Peel Off -kynsilakka on nopea ja kätevä poistaa. Sen irrottamiseen ei tarvita kynsienpuhdistusainetta, vaan lakkakerrokset nykäistään irti ohuina kalvoina.


Tutustu nded-tuotevalikoiman UV-kynsilakkojen aina uusien ja huomiota herättävien tyylien kirjoon! Tuotteissamme ei käytetä metyylimetakrylaattia (MMA) ja siksi ne soveltuvat myös allergikoille.

 Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen